Toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Patch

toronaga16
    Misafir

Standart Patch

ben oyunu yeni indirdim ve patchleri oto yapamadığım için manuel yaptım hepsini sırayla bittirdim şuan patch33 de ama yine patch hatası alıyorum. Başka patch mı var yoksa başka bi hata mı var lütfen yardım edin...

Alıntı toronaga16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben oyunu yeni indirdim ve patchleri oto yapamadığım için manuel yaptım hepsini sırayla bittirdim şuan patch33 de ama yine patch hatası alıyorum. Başka patch mı var yoksa başka bi hata mı var lütfen yardım edin...
    en son patch 33 görünüyor
    http://www.perfectworld.com.my/downloads-patch.asp

belki 33 ü geçerken yarım kalmış o yüzden hata veriyordur. aynı durumla karşılaşıp çözen varsa yardımcı olabilir.

toronaga16
    Misafir

Yarım kalma olması çok zor çünkü Manuel patch yaptım yani indirdim Update bölümünden direk patchı göstererek kurdum yarım kalma gibi birşey olmadı. Ama yinede hata veriyor. :S

---------- Post added at 05:11 AM ---------- Previous post was at 03:44 AM ----------

biraz şans ile sorunumun cevabını buldum. Benimle aynı sorunu yaşayan olursa diye cevabınıda yazayım patch33 de bitmiyor muş Sitesinde filan öyle yazıyor ama 50 defa sürekli launcheri açıp kapatınca yeni paych attı kesin olarak hatırlamıyorum ama patch57 oluyor galiba. sonra oyuna girdim ama şimdide DELPHIA serverinda char açamıyorum onu bulamadım ama diğer Serverda açıyorum.