Tanıtımı: Amf stay back oyuncusudur.(takımınız atakdayken o geride pas bekler.) Pas ona gelirse long shoot çeker.Yanlız dikkat edin long shootlar UNMARKED ( markaj yokken) çekilmelidir.Aksi takdirde sizin üstünüzde AMF yazısını gören size 3lü markaj yapacaktır.Ben amf oldum şahsen 3 lü markaj alıyorum...

AMF için statlar neler olmalıdır ???
1. Long shoot. ( çok önemlidir amf için.)
2-Short Pass. (Amf seçince short pass ve long shoot en çok artanlardır.Short pass kısa pasları hızlı atmanızı saglar.)
3-Ball control ( markajlarda top kaybetmeyiz.)
4-Dribbling ( çalımlar yeteneğimiz.)
5-Running (ls atarken gidecegimiz yere daha hızlı gideriz.)

AMF yi seçtik..Skillerimiz neler ?????????
AMF de çok çeşitli skiller vardır. 3 tür skilli vardır.
Kick
Dribbling
Auto Kick

~~ AUTO KICK ~~
Sizin bir tuşa basmanız gerekmemektedir.Yani skillin bir tuşu yoktur.Otomatik olarak diyelimki top size gelior adam size pass attı DS vuracaksınız.Aldıgınız skill DS skilli ise o skill otomatik olarak vurulur.Örnek:

Summer Soult Kick:
Hava toplarında sert bir rovaşata vurur.Auto kick skillidir.Siz D ye bastınız şuta ama bu skill otomatik oalrak vurulur.(sizin pozisyonunuza top gelirkenki yerinize ve topun gelme açısına baglıdır.)

~~ Kick ~~
Belirli bir tuşu olan,Yani otomatik olmayan kick türüdür.İstediginiz zaman vurabilirsiniz.
Örnek;
Lavona Kick: SM,CM,AMF de vardır.[Linkleri görebilmeniz için kayıtlı olmanız gerekmektedir. ] de yoktur.Yeni sçeenler için idealdir.Kolay gol atilir.[Linkleri görebilmeniz için kayıtlı olmanız gerekmektedir. ] çabuk anlaşılır.(bir ipucu:Lavona kick orta sahadan MAX hızda giderse gol olma oranı yüksektir.)

Lightling Kick: AMF ye özgü bir skilldir yani LONG SHOOT pozisyonu için idealdir.Skilli anlaması Çok zordur.Ben 18 dim onu aldım 30 günlük ancak 19 oldum zar zor anlayabildim.Çok belirli yerlerden gol olur ancak POWER ayarlaması çok zordur.Nedeni ise,Lightling kick çok hızlı gider bir toptur.Hemen hemen çok az şansınız varsa heryerden gol olabilir.. Ancak bir dost tavsiyesi:Lightling kick MAX power yapmayın. Maxın çeyrek altından yapın hani bitimine çeyrek kalmış gibi...

~~Dribbling~~
Çalım işte bildiiniz çalım
Fake Dribble: ÇOK SERİ bir çalımdır.Benim favori hareketim.Oyuncuyu yanılgıya düşürür.Normal hareket eder gibi o kadar hızlı çalım atarki bu hareketle 2 defans oyuncusunun arasından geçtim..
Marseille Roulette: Marsilya ruleti.Bilinen bir [Linkleri görebilmeniz için kayıtlı olmanız gerekmektedir. ] hareketi ancak 18 AMF de geliyor..İdeal bir [Linkleri görebilmeniz için kayıtlı olmanız gerekmektedir. ].Ancak fake dribbleden güzel degil.

Ben hazırLadım. Alıntı yapıpda kendi emeği gibi göstererenlere bir sözüm yok. yaptıkları tek şey emek hırsızlığı okadar..