Arkadaslar 6 saattir Sro kapali sanirsam.Hepsinde 2 saat sonra acilcak diyolar Ama ondan 5 dk sonra 2 saat daha sonraya uzatiyorlar cok sinirim bozuldu Napiyolar ne ediyolar oda belli deil İnş Sonunda guzel bse yaparlar.
Arkadaslar 6 saattir Sro kapali sanirsam.Hepsinde 2 saat sonra acilcak diyolar Ama ondan 5 dk sonra 2 saat daha sonraya uzatiyorlar cok sinirim bozuldu Napiyolar ne ediyolar oda belli deil İnş Sonunda guzel bse yaparlar.
bişey olduğu yok,kaş yaparken göz çıkarmaya devam ediyorlar![]()
sro devri bitiyor sanirsam isyani dindirmeye çalişiyolar![]()
rollback olmazsa biter bu iş...
Hicde Rollback olmadan duzelmes deil.Cunku E-mail Verification yaptktan sonra guvenli.kmsenn E-mail verificationdan haberi yokki ondan soulsun herkes.Biraz bilincli olursalar E-mail verification yaptktan sonra guvenli bir kere.Tmm Gizli soruyla daha guvenli Olabilir ama Burda Milletn Hack yemeleri Kendi Hatalari bnce 4 yillik Sro Hayatmda Bir kere Bile Soyulmadm Ve soyulmayada niyetm yok Guvenliklerini Kendileri siki tutarlarsa Hic sorun olmaz.Benm Charm E-mail verification haricinde Baska hicbirseyle Korunmuyor.Hatta E-mail verificationada geceli pek olmadi Ondan Oncede Hic Soyulmadim burda tek Hata Milletin Kendi charlarini koruyamamasidir.Ben bir kere E-mail verif. Yaptm.VE Sroyla ilgili Loader vb. indirmedim hic.Sroking bot feln kullaniyorum ama onlar orj. sitelerinden kullaniyorum.Benm Fikrim Bu Joymax COkta kotu hale dusurmedi.Bunu İnsanlar kotu hale dusurdu.bnce
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
pFF ya Acaip sinir oldm Rollback yapmslar ya off.bari haftaya yapsaydlar.