+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Toplam 27 sonuçtan 1 ile 20 arasýndakiler gösteriliyor.

Konu: Yeni Gelen Þifre Deðiþtirme Sistemi

Thumbs down Yeni Gelen Þifre Deðiþtirme Sistemi

Joymaxýn iyilik yapayým derken yine batýrdýðý bir durumdayýz neyseki ben oynamýyorum ama oynuyanlar için fena bir durum hele charýnýnýz gizli sorusunun yanýtýný bilen birileri varsa charýnýzý rahatlýkla soyabilir.Sadece ID ve gizli yanýt ile gelen bu sistemle haliyle Charlar çok soyulcak
    Konu SCARFACE tarafýndan (02-09-2009 Saat 08:40 AM ) deðiþtirilmiþtir.

neuramancer
    Misafir

ilk kurbanda benim (

ne diyim geçmiþ olsun kardeþim yavaþ yavaþ hepimiz soyulcaz

dün serwerlar açýldýktan sonra kafayý yemek üzereydik we þu saate kadar stresimiz devam ediyor bu konu hakkýnda bazý düþüncelerimi paylaþayým;

öncelikle charlara uzun süredir giriþ yapýlmayan acc ler silinecekti bu yeni sistemle ki geçici oldugunu düþündügüm bir sistem,uzun süre giriþ yapmayan adamlarýn pwlerini bilmediklerini bu nedenle girememiþ olacaklarýný düþündüler gibi geldi bu nedenle onlarý býraktýklarý oyuna geri kazandýrmak istedikleri gibi fikirleri olabilir

bu sistem bir kere daha baþýmýza gelmiþti fakat o seferde malýn büyük çogunlugunu mýsýrlýlar götürmüþtü diye hatýrlýyorum ama bizim haberimiz bile olmamýþtý olay bittikten sonra ancak duyabildik ki ne kadar bir süre sürdügünü hatýrlamýyorum

birde bana mantýklý gelsede joymaxýn bu riski göze alamamasýndan ve satýþýn silkroad'ýn bir parçasý oldugundan kabul etmek istemedigim bir baþka alternatif daha war,buda sistemin surekli böyle kalacagý char satýþýnýn yasak oldugunu biliyoruz zaten böylede önlerine geçebilirler sanýyorlar galiba

bu sistemin geçici olduguna inanmak istiyoruz
    Konu papyon tarafýndan (02-09-2009 Saat 09:23 AM ) deðiþtirilmiþtir.

neuramancer
    Misafir

gerçekten saçma sistem böle olduðu sürece oyunu býrakacak çok insan olur buna bende dahil...þuan adam preli charýma girmiþ oyunda mallarý çalýyordur ve bende artýk ochara girmem zaten....

V.I.P. Minarytha - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Bulunduðu yer
    From The Inside

þuan 100lerce player oyunu býraktý binlerce char pk ve soyuldu.Oyunda full global atýlýyor ve herkez isyan modunda.Joymax kendi sonunu hazýrlýyor.Bunun tek çözümü rollback.Oda olmazsa silkroad iþi yaþ.
    Ne kadar dönersen dön,g.t yine arkandadýr

ben 2-3 ay oyunu birakirim tekrar dönerim acc m silinmiþ mi olcak:O

papy ne demiþti ? geçici demiþti
    diger forumlarda bulunan pek bilgili arkadaþlar ne demiþti kalýcý satýþlarý engellemek için yapýldý demiþti

þimdi kim haklý çýktý OO tabiki
    bizi izlemeye devam edin

sistem artýk e-mail soruyor

neuramancer
    Misafir

Alýntý papyon Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    papy ne demiþti ? geçici demiþti
    diger forumlarda bulunan pek bilgili arkadaþlar ne demiþti kalýcý satýþlarý engellemek için yapýldý demiþti

þimdi kim haklý çýktý OO tabiki
    bizi izlemeye devam edin

sistem artýk e-mail soruyor
    ii güzelde e-maili deiþtirmede koysalar eskisi gibi benim e-mail eski sahibine ait :S

e maili deiþtirin diye herkes bas bas bagýrdý atýlan ama denk gelip tutan laflardan 1riydi

eski sahibinden o maili almak dýþýnda herhangi bir alternatif görünmüyor þuanda

þuan en son nasýl bir mail adresi ile charý ayarladýysanýz o mail adresine verification durumda yani þansýnýzý deneyip o adresi kimse almamýþsa almayý deneyin yok birinde warsa þuan için çýkar yolu yok pwyi ve e mail adresi olmadan deiþtiremiyorsunuz

Forum LvL 55 - 75 Ronald - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Bulunduðu yer
    Kocaeli

Evet beyler serverlar offline bisiyler yapýyorlar ama charlar gitti hayýrlý olsun.Joymax ýn mallýðý derim ben buna artýk oynamaz insanlar ins. su oyunu.Milletin emekleri b.ktan bir pw deðiþtirme sistemi yüzünden ne hallere düþtü:S

Suan Serverlar Kapali napiyorlar acaba bilmiyorum ama hayirlisi artk

ya sroyu pazartesi gününe geri alcakarmis öle diyo herkes.checkden öncesine döncekmis char lar char ne güzel 78 olmustu simdi yinemi 77 olcak ya

bnm icin ii olur ole Slkca bise yapmstm parami harcamstm bari para geri gelir

15dk kalmýþ þurda
    fakat kesinlikle rollback beklemiyorum ben heleki üzerinden çok uzun saattler geçmiþ olmasýna karþý yapýlan rollback çok deli hatalara we aksamalara neden olur

bunun yanýnda silk,düþen itemler alýnan goldlar gibi akla gelebilecek her türlü þey warken heleki 3saat gibi kýsa bir zamanda yapýlmasý þaþýrtýr beni,ki zaten oyundan we resmi sitesinden yapýlan açýklamada herhangi bir rollback lafý geçmiyor ama tabi ne yaptýklarýný bilen bir firma olmadýklarý için açýlana kadar ögrenemeyecegiz

2saat daha uzatýlmýþ bulunuyor þuan itibariyle
    Konu papyon tarafýndan (02-09-2009 Saat 04:04 PM ) deðiþtirilmiþtir.

papyon bise dicem sana ya bn ver1.210yi indirdim yuklerken sunu diyor
    This is a client file that can be used after the Legend 4.5 update
    Users who wish to log into the game quickly on the day of legend 4.5 update,please keep the cliend file untill the day of legend 4.5 update and use it on the very day. yardimci olursan sevnrm

þuan serwerlar kapalý oldugu için uptade yapamassýn serwerlarýn açýlmasýný bekleyip tekrar dene

tþkler.pff ya serverlar iftarda aciliyo bnde serverlar bosken hemn girem diyodum ya

+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu