benim biligysarda rakion var o çalışıyor ama knight çalışıyor ama sro,9 dragons felan çalışmıyor=???
lan senden fazlaşey biliom ,regedit msconfig ,dxilag herşeybee sen ise poyun,oyun,oyun
Konu wqor213 tarafından (02-09-2009 Saat 10:54 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)
abinin dedigide olabilir
![]()
olabilir başka bir çözümü olan varmı??
Konu Earendil tarafından (02-09-2009 Saat 11:01 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)
silkroad u yapanlar minimum gereksinimlerde 64mb ekran kartında bile oynar yazmışlar. Tavsiye edilen donanım listesinde de 256mb ekran kartı var.
Onun problem daha çok ekran kartı sürücüsü ile ilgili gibi geliyor bana. Ekran kartının sitesinden en son sürümünü indirip kurmak lazım. Kurulum bazen varolan sürücünün sistemden kaldırılmasını (uninstall) gerektirir. Eğer kaldırılmazsa kurulumu geri alır, ve sende dikkat etmiyorsan yazanlara yenisi kuruldu sanabilirsin.
1) Ekran kartı sitesinden en son sürümü indir
2) varolan görüntü kartı sürücüsünü kaldır (uninstall)
3) Makinayı tekrar başlat
4) yeni sürücüyü kur
ok denicem
bide ben fanları cpu-gpu merkezi var ya oralrı ymizledim toz vardı şimdi cronsonun dediğini yapcam
Konu wqor213 tarafından (02-09-2009 Saat 03:41 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)