-
-
Güzel bir oyun stronghold serisinin bütün oyunlarını bitirdim strateji sevenlere tavsiye ederim ama her oyun gibi belli bir zaman sonra sıkıyor.
-
Forum Lvl 150
-
Slm millet. Ben stronghold u uzun zamandir oynuyorum.Stronghold classic ve crusaderi defalarca saatlerce oynadim.Fakat bilgfisayara karsi oynamak artik zevk vermez oldu.Bu yüzden size karşılıklı oynamayı teklif ediyorum.Hamachi üzerinden beraber uzakta olsa oynayabiliriz. Cevaplarınızı kısa zamanda bekliyorum.Buradan yazışıp ipleri verip karşılıklı oynama imkanımız var.Bu imkanı kaçırmayalım. Tüm stronghold severleri buraya davet ediyorum.Online oynayalım.Hem herkes başkalarının da bu oyunda hangi seviyede olduğunu görür ve eskikleri varsa onları tamamlar.
Cevapları bekliyorum.Ayrıca daha kolay olması açısından herkes stronghold ismi çerçevesinde mailler alsın.Stronghold ahalisi olarak oradan görüşelim.Yani stronghold@hotmail.com gibi...
Artık biraz sosyal olalım.Birleşip,bütün halinde hareket edelim.Sanal alem bunun için var değilmi? 
Bu arada yeni aldım stronghold mailim bu : strongholdcrusader50@gmail.com ekleyebilirsiniz.
Konu kelalr tarafından (14-09-2009 Saat 11:30 AM ) değiştirilmiştir.
Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)
-
-
Cevap: Stronghold Crusader
gamerangerden turnuva düzenleyelim mi arkadaşlar..
Bu Konu İçin Etiketler