Rohan online geçekten güzel bir oyun grafik olara gerçekten mükemmel ilk basladigimda gercekten bu kadarini beklemiyordumözellikler uniqe sistemi ve itemlerin levelini düşürme gerçekten çok hoşuma gitti bence denenmesi gereken bir oyun
ama bir sorun oyunda türklere karşi bir kin besleniyor
bir serverde gerçekten turk guildine karsi küfürler yağdiriolar mümkün olduğunca türk güildine girmeyin ve oynarsaniz ahkma serverinde oynayin
orda pek türklere karşi düşmanlar yok vede rohanda bir item str istior ama ben dex gidiom napmam lazim dememne gerek yok direk bir npc var ismini unuttum oraya gidip str sini ve ya (int,dex vs..)hepsini sıfırlaya bilirsiniz oyun içinde bana ulaşabilirsiniz
Nick:XArwenX
Server:Ahkma
Deneyin beğeneceksiniz silkroad tarzidir
Bikeresinde bir arkadaşla cave girip tüm türk düşmanlaini dağittikondan sonra herkes beni kesmeye basladi partilere giremedim oyüzden server degiştirdim
Ayirica her istediginizde pk yi açip adam kesebilirsiniz town hariç possion sistemi var tam hatirlamiom ama yanliş olabilir posssion 10 sinirdir bir adam kesince possion 9 ainer 1 saat sonra tekrar 10 na çıkar ve adam kesebilmeye devam edersiiz yeterki eksiye indirmeyin![]()

özellikler uniqe sistemi ve itemlerin levelini düşürme gerçekten çok hoşuma gitti bence denenmesi gereken bir oyun
bir serverde gerçekten turk guildine karsi küfürler yağdiriolar mümkün olduğunca türk güildine girmeyin ve oynarsaniz ahkma serverinde oynayin
orda pek türklere karşi düşmanlar yok vede rohanda bir item str istior ama ben dex gidiom napmam lazim dememne gerek yok direk bir npc var ismini unuttum oraya gidip str sini ve ya (int,dex vs..)hepsini sıfırlaya bilirsiniz oyun içinde bana ulaşabilirsiniz
ondan sonra herkes beni kesmeye basladi partilere giremedim oyüzden server degiştirdim 
Alıntı