+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Neden denemiyorsunuz

Standart Neden denemiyorsunuz

Rohan online geçekten güzel bir oyun grafik olara gerçekten mükemmel ilk basladigimda gercekten bu kadarini beklemiyordumözellikler uniqe sistemi ve itemlerin levelini düşürme gerçekten çok hoşuma gitti bence denenmesi gereken bir oyun ama bir sorun oyunda türklere karşi bir kin besleniyor bir serverde gerçekten turk guildine karsi küfürler yağdiriolar mümkün olduğunca türk güildine girmeyin ve oynarsaniz ahkma serverinde oynayin orda pek türklere karşi düşmanlar yok vede rohanda bir item str istior ama ben dex gidiom napmam lazim dememne gerek yok direk bir npc var ismini unuttum oraya gidip str sini ve ya (int,dex vs..)hepsini sıfırlaya bilirsiniz oyun içinde bana ulaşabilirsiniz
    Nick:XArwenX
    Server:Ahkma
    Deneyin beğeneceksiniz silkroad tarzidir
    Bikeresinde bir arkadaşla cave girip tüm türk düşmanlaini dağittikondan sonra herkes beni kesmeye basladi partilere giremedim oyüzden server degiştirdim

Ayirica her istediginizde pk yi açip adam kesebilirsiniz town hariç possion sistemi var tam hatirlamiom ama yanliş olabilir posssion 10 sinirdir bir adam kesince possion 9 ainer 1 saat sonra tekrar 10 na çıkar ve adam kesebilmeye devam edersiiz yeterki eksiye indirmeyin
    Konu Earendil tarafından (27-08-2009 Saat 03:20 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)

Standart Cevap: Neden denemiyorsunuz

arkadaslar bende templest serverindaydım ama ahkma ya gectim simdi arkadas olmadıktan sonra olmuo yeni char açtım 5 dk önce nick: RahatsizTR dir beni bulun dark elfim

---------- Mesaj birleştirildi zaman 01:58 PM ---------- Önceki mesaj zaman 01:56 PM ----------

buarada tempest te oynayan warsa 19 lwl darkelfim var ordanda devam edeilirim

+ Konuyu Cevapla