Toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Combat arms oynayan ve oynamak isteyenler içeri

FMD
    Misafir

Standart Combat arms oynayan ve oynamak isteyenler içeri

Öncelikle herkese iyi günler hayırlı pazarlar ve hayırlı ramazanlar Ben bu tür internet üzerinden Action (RPG tarzı) oyunlar arıyorum.. Yaklaşık 5 yıldır CS oynuyorum (Tabi haliyle baydı :S) ve artık yeni ufuklara yelken açasım var Oyunu bir arkadaşım tavsiye etti bana ama hakkında hiçbir bilgim yok.. Hem yeni başlamak isteyen benim gibi meraklı arkadaşları bilgilendirmek hemde kendimi bilgilendirmek için formunuza böyle bi konu açtım.. oynayan arkadaşlar birkaç satırla bize oyunu özetlerse çok sevinirim. ( Örneğin oyunu oynamak için reel para harcamamıza gerek varmı? çünkü F2P [FreeToPlay] denen oyunların artık suyu çıktı Premium vs. ile yiyolar bizi ayrıca LAG başka bi deyişle PİNG yada DELAY durumları nasıl ? Oyuncu sayısı çok mu ?? CS kadar eğlenceli mi ?? ) LÜTFEN BİRAZ BİLGİ VE PAYLAŞIM bikaç satırdan arap kızı ölmez sanırım

Reel para ile alınan itemlr vs var ama gerekli deiL , ping yok Oyuncu sayısı çok ama serverLar istedqnde kuruosn. server kıtlığı yok yani. Cs den daha eğlenceli olduğunu söyLeyebiLirm. ben oynadım bi süre ama sonunda yinede Cs ye döndm

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

FMD
    Misafir

sonuçta CS ye dönmüşsün Peki neden ?? (Valla meraklıyım artık yeni bi oyun istiyorum kendimeeee ) Bıktım CS KO WOW 3 lüsünden

Cs yi 5 yıldır oynuorm çok ortamım vaR oynadqm serverlarda çok tanınıyorum beLki ondan bide bazı serverlarda adminlik vs yapıyordm ortam önemli benim için

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

CATurk
    Misafir

Oyunda Hack ve Lag aşırı şekilde az.Ayrıca güzel modları ve birçok çeşitli silah mevcut.Bu silahları modifike edebilirsin.Susturucu dürbün şarjör vs.İndirip oyna.En iyi böyle öğrenebilirsin

FMD
    Misafir

Yaa oyunu indirmeye çalışıyorum ama belli bir yerde hata veriyo Please Try Again Few Minutes Later (Bikaç dk sonra tekrar deneyin) diyo yaa bi oyun oynayacaz oynayamadık xD Ya bi de anlayamadığım bişey var bu oyunu illa kendi downloader ını kullanarak mı çekmem lazım ??? yani Rapid üyeliğim felan da var başka bi yolu da olmalı
    Konu FMD tarafından (24-08-2009 Saat 10:52 AM ) değiştirilmiştir.

V.I.P. prototype - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    3

En sağlıklı yolu downloader. Ama google amcaya bir danışırsan partlara ayrılmış şekilde bulabilirsin.