Arkadaşlar, oncelikle nasılsınınz diyor ve soruma başlıyorum.Arkadaşlar Hero online'deki en güzel karakter ne sizce size bunu merakla soruyorum.. Ben amansız kılıcım size gore en guzel karakter ne?![]()
Arkadaşlar, oncelikle nasılsınınz diyor ve soruma başlıyorum.Arkadaşlar Hero online'deki en güzel karakter ne sizce size bunu merakla soruyorum.. Ben amansız kılıcım size gore en guzel karakter ne?![]()
Valla damage vurmak istiyorsan gökyüzünün denetçisi olacaksın. Eğer gökyüzünün denetçisinden daha hızlı ama daha az damage vurmak istiyorsan amansız kılıc ol. Ama ben sana amansız kılıcı öneririm. Bide palacı olursan ii bi char olur![]()
Arkadaşım..Her silahın kendine göre özellikleri vardır.Bana sorarsan Mızrak--Balta---Pala bunlar arasından seç....xD
cevaplarınızın devamını beklerim ve size tesekkurlerimi sunarım..
Ne demekVazifemiz xD
Bu arada StreetFight sence toxic pala mı daha iyi yoksa vio pala mı ???
cevabını bekliyorum.
Konu ScaячEηєmч® tarafından (22-08-2009 Saat 02:24 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)
Herkes Toxic Palayı 80+ larda daha ii oldUgunu söyler fakat ben buna katılmıyorum.. (Denedim) Vio Pala Toxic Paladan her lwl de daha iyi xD
Cevap için tesekkurler
Eger Problemini çözebildiysem ne mutlu bana ...xD