arkadaşlar blade skillerinde hangilerini açmam gerekio numaralandırdım hangi numaraları açmam gerekir yardımcı olurmsunz??
![]()
arkadaşlar blade skillerinde hangilerini açmam gerekio numaralandırdım hangi numaraları açmam gerekir yardımcı olurmsunz??
![]()
burdaki skiller yeternce doğru açılmış zaten
yalnızca comboları maxlamanı tavsiye ederim. 100combosu hem dull hem stun yapabiliyor.
lanet olsun bladeler çok güçlü oldu![]()
This is Anesthesia Style
Hepsi gitti bitti. Tek gerçek okul![]()
Those three words are never enough...<Florancia3
tmm güçlüyüze8 numarayla 2 numaradaki 29 skillerinin birisini açmamış açılması gerekmiomu ?
ewt atack verio o yüzden dedimztn az az vuruo
ama sağlamız cnm
birinciyi açmasakta olurmuş diolar olurmu?
Konu comolo tarafından (13-08-2009 Saat 11:19 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)
Tam Olarak Hatırlıyamiyorum Ancak Bişileri Düşürüp Attack Veriyordu O 8. Sıradaki Skill Ancak Bu Kadar Hatırlıyorum Ama Eminim Bişi 'den Düşürüp Attack Arttırdıgına
comboların hepsini maxlamalısın demiştim
8numara shielddan defans çalıp phy atağa veriyor. açmak sana kalmış.
bilinenin aksine yararlı skiller. ancak 63 65 yatır batırlarını açtıktan sonra açmaya başlamanı tavsiye ederim.
niye 63/65 çünkü char daha hızlı oluor bu skillerle
This is Anesthesia Style
ben açtığımda sadece phy. attack 28 ıncrease fln yazıodu ama bişi düşürmüyo.
en üstekini açma dier hepsini aç
bu konuda bir fikrim yok. ama şöyle diyelim. bi str glavie nasl dayanıyorsa shield defansı düşürülmüş bladeci de biraz daha fazla dayanıcaktır.
This is Anesthesia Style
ewt haklsın üstelik yatır~batırda var pwp lerde fln kullanmammın sakıncası yoktur yani.