Toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Lutfen Bana Biri Yardimci Olabilirmi Sabahtir Berri Yapamadim_!!!

XhateT
    Misafir

Standart Lutfen Bana Biri Yardimci Olabilirmi Sabahtir Berri Yapamadim_!!!

Arkadaslar oncelikle selamin aleykum hayirli gunler :

Arkadaslar ben simdi bu oyuna heves sardim fakat bir sey bilmiyordum sanirim amerika versiyonuna turkler giremiyomus bende avrupasini indiriyim dedim fakat indirdikten sora kurdum packleri atiyo sora launcher kapanio tekrar aciyorum kapaniyo start gelmeden yardimci olursaniz bol bol duaciniz olurum.
    Simdiden Tesekkurler...

Silmek ve Tekrar yüklemek denedinmi acaba? bide virüs programını kapatıp öyLe dene beLki engelliordur

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

1) Dekaron'da Action 4: The Expedition
    ile yeni bir oyun client (kurulum+istemci) gelmiş.
    Eğer sen indirdikten sonra bu yenilik olduysa problem ondan olabilir çünkü eski client lar güncelleme yapamayacak diyor.
    2) Bu adresten indirdin değilmi? http://www.gametribe.com/gt/games/dekaron/download.jsp
    3) indirirken bir indirme yöneticisi (download manager) tarzı program kullanmanı tavsiye ederim. Oyun kurulumu gibi büyük boyutlu dosyaları orbit, flashget, reget tarzı download manager programları ile indirirsen yarım/eksik indirmeden kaynaklı problemler yaşamazsın. Problemin kaynağı dosyadaki bir bozuklukda olabilir (düşük bir ihtimal).
    4) Hellsing'in dediği gibi Antivirüs veya diğer güvenlik programı blokluyor/engelliyor olabilir. Oyunu başlatmadan önce güvenlik programını devre dışı bırakıp, oyunu başlattıktan sonra devreye alabilirsin. Bilgisayar güvenliği açısından çok sağlıklı değil ama yine de deneyebilirsin.
    5) Oyun ile ilgili hack/modifikasyon yaptıysan, o hile eski kaldığı için yeni client ile uyumsuz olduğundan problem yaratıyor olabilir (ör. secportal).

doddy59
    Misafir

Standart Cevap: Lutfen Bana Biri Yardimci Olabilirmi Sabahtir Berri Yapamadim_!!!

aynı sorun bnde de var