Jade Dynaty de 2 tür server bulunur.Pve ve pvp serverlar.Bir oyuncu aynı karakter ile hem pve hem de pvp servera girebilir.Bu 2 server arasında 1 tıkla geçiş yapabilirsin. PVP serverlarında pvpye katılmak için 30 level üstü olman gerekir. Bu serverlarda sen istediğine saldırabilirsin, aynı şekilde herhangi biride sana saldırabilir.
Bir oyunucuya saldırmak için CTRL ye basman yeterli. Bir oyuncu öldürdüğün zaman infamy puanı kazanırsın. 1 infamy puanı 1 oyuncu öldürmekle eşit sayılır. Infamy puanı olan oyuncular şehirlerdeki şehir gardiyanları tarafından saldıraya uğrayabilirler. Bu yüzden şehre girebilmek için dikkatli olmak gerekiyor. Her oyuncunun her iki saatte 1 infamy puanı eksilir. Infamy puanı sıfırdan büyük olan herhangi bir oyunucunun ismi kırmızı olur. Infamy puanı arttıkça isim daha da kırmızılaşır.
Ayrıca pk yapan oyuncuların pk'nın ardından kırmızı halde ölünce item düşürme riski bulunur. Hp yada Mp pot gibi itemlerin düşme şansı vardır. Parayla alınmış itemler düşmez; ama yok olabilir. Puppet Protector adlı cs itemi ile öldüğünüzde item düşürme şansınızı sıfıra indirebilirsiniz.
Başka bir pvp özelliği daha vardır ; Savaş Alanları (BattleGrounds) .Bu yerlere oyuncular grup halinde gidebilir , grup halinde savaşabilirler. Savaş alanları tek başına savaşacağınız alanlar değildir. 2 grup halinde savaşılır; Yinshen ve Xapheon. Savaş alanında savaşanların item kaybetme, infamy kazanma gibi bir dertleri yoktur.
Battleground'larda kazanan tarafa "Courage puanı" ve celessence bead verilir. Bu itemleri oyunun bir başka dalı olan "battleground gear"'ları almak için kullanabilirsiniz.
Aşağıdaki resimler İmperial Armor dan bir set ayrıca savaş alanlarından kazanlıan silahlardan bir kaç örnek;
Burdada Birmstone'dan bir kaç resim var.Düşmanların senin kalelerini yıkmadan önce onun kalelerini siz yıkın!
Savaşa katılmak için NPCleri izleyin!
![]()
Kaynak
mmorpg.com
çeviri bana ait.

Alıntı

ama cronos ben metin2 shaiya ikv ko sro bunları oynadım diğerleri sro nun yanında 0 ... onun icin silkroadla karsılastırıyorum gercekten silkroaddan daha iyi oldugunu düsündüğün kendini yenileyen Free bi oyun varsa paylasırmısın ...

.
.