Ağa bu Archlord Nedir?
Archlord bir MMORPG oyundur.(Çoklu rol yapma oyunu)
Nerden indirebilirim acaba?
Buyrun
http://www.archlordgame.com/freetoplay.php
Hangi tür konsollar için bu oyun üretildi?
Sadece bilgisayar.
Sistem Gereksinimleri Nelerdir Acaba Benim Pc Külüstür De?
Minimum;
800Mhz Processor
256MB Ram
Geforce 3 equivalent or above.
Directx 9.0
4Gb of hard drive space
Önerilen;
1.4Ghz Processor
512MB Ram
Geforce 5700, Radeon 9600 or above.
Directx 9.0
4Gb of hard drive space
Anladığıma göre oyun online oynanıyor.Tek başıma nasıl oynayabilirim?
Öyle bir özellik henüz yok.
Archlord PTP (peer to peer) midir? yoksa beleş mi?
Oyun ücretsizdir.Her oyunda oldugu gibi parayla alınan itemler vardır.
Archlord'u hangi firma üretti gavurlar mı?
Bir kore firması;NHN GAMES.
Eee bu Codemasters lavuklarının neden adı geçiyor oyunda?
Bu firma ingiltereli bir firmadır oyunu korelilerden alıp eu versiyonunu yayınlamışlardır.Ayrıca lütfen soruş tarzınıza dikkat edin burası ahır değil.
Hacı bu NHN GAMES kore firması dedin oyun korece olmasın sonra ?
Yukarda yazdıkya Codemasters satın alıp eu versiyonunu çıkardı.Yani oyun full ingilizce.
Anladık bağırma! Bare şunun sitesini verde bakalım neymiş?
Buyur: http://www.archlordgame.com/
Aga oyunu indirdim , kurdum , girdim millet pvp ,pve , pk falan diyor nedir bunlar?
Pve: Oyundaki canavarları kesmektir.
Pvp:diğer oyuncularla karşılaşma yapmaktır.Savaşmak yani.
Pk: pk ise birinin seni izinsiz gelip kesmesi yada kesmeye çalışması.Birini sinir etme oyunda yemesinler sonra seni.
Bu oyunda birlik falan var mı?
Evet guild dediğimiz birlikler oyunda bulunuyor.Kendi guildinizle başka guild arasında savaş yapabilirsiniz.
Kanka herşeyi anladım da bu ArchLord meselesi nedir anlatırmısın?
Oyunda sadece bir ArchLord bulunur.Bir nevi oyunun tek kralıdır.Oyundaki kuralları bir aylığına kendi koyabilir.Bir ArchLord kral olduktan sonra 21 gün saltanatı sürdürür.Sonra ise bu krallık için kapışmalar olur.Bu kapışmaları kazanan kişi en son ArchLord ile savaşır.
Bu ArchLord kütüğü neler yapabilir?
Bu kişi Dragon Mount a girebilir.Ayrıca istediği zaman 3 Şovalye çagırır.Bu şovalyeler ArchLordu korurlar.Ayrıca bu archlord 20 tane güçlü canavar yaratabilir.Ayrıca havayı kontrol edebilir,ve kalelerden vergi toplayabilir.
Aga süper birşeymiş bu peki nasıl Archlord Olabilirim?
Git belediyene forumunu ver onlar kabul ederlerse ararlar hahah.Bu bir şakaydı.Bir Archlord olabilmek için 5 tane şart vardır.Sen ve senin guild arkadaşların 60 lvlın üzerinde olması lazım.Sen ve guild arkadaşların bu levele eriştikten sonra bir kaleyi ele geçirmek zorundasınız.3 kalede farklı bir guild tarafından alındıktan sonra Archlord kalesine ışınlanırsınız.Burda 3 guild savaşır ve savaşı kazanan guild güçlü bir boss u yatırmak zorundadır.Yatırdıktan sonra bu guild mevcut olan ArchLordu devirme şansını elde ederler.Devirdikten sonra bu guilden biri seçilerek ArchLord yapılır.
Parmaklarım koptu yazana kadar.Biraz komik anlatım olsun istedim.Sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim.İYİ FORUMLAR.

.Bu bir şakaydı.Bir Archlord olabilmek için 5 tane şart vardır.Sen ve senin guild arkadaşların 60 lvlın üzerinde olması lazım.Sen ve guild arkadaşların bu levele eriştikten sonra bir kaleyi ele geçirmek zorundasınız.3 kalede farklı bir guild tarafından alındıktan sonra Archlord kalesine ışınlanırsınız.Burda 3 guild savaşır ve savaşı kazanan guild güçlü bir boss u yatırmak zorundadır.Yatırdıktan sonra bu guild mevcut olan ArchLordu devirme şansını elde ederler.Devirdikten sonra bu guilden biri seçilerek ArchLord yapılır.
Alıntı