+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Archlord - Yeniler İçin Tavsiyeler

V.I.P. Minarytha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Archlord - Yeniler İçin Tavsiyeler

1)ilk olarak karakter yarattıktan sonra karakter seçme penceresine gerip dönüp oyuna tekrardan girin.Bu sayede char yaratırken oluşabilecek buglardan kaçınabilirsiniz.
    2)ALT tuşu ile yerdeki itemleri görebilirsiniz.
    3)SPACE BAR yani BOŞLUK TUŞU yerdeki itemleri almaya yarar.Ne kadar hızlı basarsanız o kadar hızlı toplarsınız.
    4)Kesinlikle her görevi yapın.Bu görevler bir çok item ve para verirler.
    5)Chantra Shoptan aldıgınız itemler özel inventorynize gider.B ye basıp bu inventory açın.Sağ tıkla aktiv edin.
    6)PVP 15 lvlden sonra yapılabilir.CTRL ve atak tuşuna basarak herhangi birine saldırabilirsiniz.
    7)Slider ler can ve mana bulunan barın üzerindedirler.Bu özellik hp veya mp potun oto basılmasını sağlar.Tutun ve sağa doğru arttırın.
    8)Levelinizle eşit canavarlar kesin.Yüksek canavarlar kesseniz bile keserken harcadıgınız süreye 3 tane levelinizdeki hayvan kesebilirsiniz.Buda daha fazla exp demek.Bu yüzden bu yüksek hayvan deyip kesmeyin kendi levelinizde hızla kasılın.
    9)O ya basın ve ayarlardan görüntü seviyelerini düşürün.Böylece pcniz daha az kasar daha hızlı canavar kesebilirsiniz.
    kaynak

Kaynak

parmaklarım

Ne kadar dönersen dön,g.t yine arkandadır

lahana1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

helal olsun sana kardes bende bu oyuna yeni başlamıştım oyunu tam bilmiyordum sayende tam öğrendim oyunu peki benim bu oyuda paraya ihtiyacım var 5 m ye ihtiyacım var hızlı para nasıl yaparım bunun yolu varmı at alacamda 4 m istyor para nasıl yaparım hızlı olarak bunuda sölersen sevinirim sroda desen 100 m yapıyom gecede bunda bilmiyom bişey yardımcı olursan sevinirim

+ Konuyu Cevapla