+ Konuyu Cevapla
Toplam 6 sonuçtan 1 ile 6 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Rappelz - Oyun Içi Tanıtım

V.I.P. Minarytha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Rappelz - Oyun Içi Tanıtım

1)Karakter Durumu
    Burada karakterinizin hp mp durumunu görebilirsiniz.Hp can demektir.Mp ise skill kullanmak için yardım olan şeydir.Mouse unuzu exp barına götürürseniz karakterinizin canını görebilrsiniz.
    2)Hedef Penceresi
    Hedef Penceresini CTRL+F ile açabilirsiniz.ESC ile kapatabilirsiniz.Seçtiginiz hedefin bilgilerini gösterir.
    3)Mini Map
    Burda karakterinizin yerini görebilirsiniz.Ayrca npc lerde bu haritada görülebilir.Mouse u üzerine getirdiğiniz zaman npc ile ilgili bilgi alabilirsiniz.
    4)Chat Penceresi
    Burada diğer oyuncular ile chat yapabilirsiniz.
    5)Skill Bar
    Buradaki yere skillerini koyabilirsiniz.4 Tane skill bar vardır.CTRL , ALT yada SHIFT kombinasyonuyla çalışırlar.Skill barların üzerinde ne ile çalıştığı yazar.
    6)Menu
    Burada menuyu açabilirsiniz.Oyun ile ilgili ayarları yapmaya yarar.

kaynak

Kaynak

Sadece resim alıntıdır.

Ne kadar dönersen dön,g.t yine arkandadır

MetaliK
    Misafir

ben bu oyunu oynadım ama hiç beğenmedim bi pet sistemi güzel skıller bana göre hiç güzel değil çok basit

Alıntı MetaliK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu oyunu oynadım ama hiç beğenmedim bi pet sistemi güzel skıller bana göre hiç güzel değil çok basit
    çoğu arkadaşım oynuor güzeL fln diolaR ama ben arayüz ü de beğenmedm arayüz ü beqenmessem zaten oynamam pet sistemi de artk her oyunda var

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

evet bu oyuna bir goz attim ama guzel deyildi

MetaliK
    Misafir

skılleri çok komik bi savaşçı adam sadece kılıcını yukarı kaldırıyo biraz ses birz ışık adı skıll oluyo :S

pet sistemi benım oynadığım çoğu oyunda ya yok yada çok masraflı bunda mesela beleşe alıyon ama silkte ah o kurt ah o kurt ne harika bi yaratıktır ama alamamıştım ya o yüzden sevdim bunun pet sistemi başka bildiğiniz bi oyun varmı beleşe pet alabileceğin bilen varsa sölesin
    Konu MetaliK tarafından (14-09-2009 Saat 02:18 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)

Standart Cevap: Rappelz - Oyun Içi Tanıtım

Verdiğin bilgilere ek olarak;

Bütün oyun Türkçeleştirilmiş oyun bilgisi en alt seviyede olan insanların anlayabileceği
    duruma getilrilmiş. Oyun içinde ki görevler haritalar herşey çok basit dilde anlatılmış
    ve seviye atlama rahat bir şekle kavuşturulmuş.

En başta oyuna girerken giriş ekranında 3 tane ana ırk var. Bu ırklar kendi içelerinde çeşitli
    sınıflara bölünerek ilerliyorlar.

Büyücü, Savaşçı ve Ruhban sınıfı. Hepsinin zaten ana ırk isimlerinden anlayabileceğiniz gibi
    olayları az çok belli burada.

Pet sistemi, gelişmiş level sistemi, görsellerin hoş olmasıda ekstralar. Ama bence en önemli özelliği türkçeleştirilmiş olması. Ben Rappelz'e trailer izleyerek i başladım onu da ekler herkese bol exp li günler dilerim

kaynak

Kaynak

Sadece resim alıntıdır.

+ Konuyu Cevapla