Basit Olarak:
İlk olarak optionsdan uçak ile ilgili özellikleri ayarlıyalım.Forewardı aşağı ok tuşu yapın.Backwardı yukarı ok tuşu yapın.Roll Rightı sağ ok , Roll Lefti sağ ok yapın.Ayrıca daha iyi ateş edebilmek için Fire tuşunu spacebar yapın.R de olabilir mouseta olmasın.ünkü ateş ederken uçak sapabilir.
Şimdi hazırız.Tutorial mode a girip uçağa binelim.Bindikten sonra W tuşuyla pervaneyi hızlandırım yukarı ok tuşuyla kalkalım.Artık havadayız.OK tuşlarıyla sakın dönüş yapmayın.A yada D yi kullanın bu daha güvenlidir.Tuşları kavramak için haritada bi kaç tur atın.
Haydi Savaşalım!
İlk olarak uçaktayken kurşun gelirse panik yapmayın.Sağa sola doğru giderek kurşunlardan kaçınmaya çalışın.Hemen F ye basın ve arkanıza bakın.(Ateş eden uçakmı diye).Eğer bir uçaksa mousenızı en tepeye kaldırarak bir loop(daire yapın) bir bakmışınız uçak önünüzde (bunu bir filmdede görmüştüm) sonra ateş edin ve tutturmaya çalışın.Zaten uçaklar çok iyi hasar verir 2 şutta düşürürsünüz uçağı.Eğer size ateş eden bir uçaksavar ise ordan kaçmaya bakın.Mühtemelen kaçamıyacaksınız.Bu yüzden hemen uçagı terkedin ve paraşutu açıp güvenle inin.
İNİŞ
iyi bir pilot çok iyi iniş yapmalıdır.inerken elinizi gazdan (hehe) yani W tuşundan çekin.Ve paralel olarak inmeye çalışın.Neden atlamıyorumda iniyorum derseniz bu uçak degerlidir inip arkadaşlarınızı kanatlarınıza oturtun daha çok hasar verirsiniz.Eğer sürmicekseniz bırakın başkası sürsün takıma daha yararlı olur.Eğer inilecek gibi değil hemen atlamak gerekiyorsa uçagı düşman kampına doğru sürerken atlayın bu sayede onlara hasar verebilirsiniz.
![]()
Kaynak
Boşuna kaynak aramayın kendim yazdım

) sonra ateş edin ve tutturmaya çalışın.Zaten uçaklar çok iyi hasar verir 2 şutta düşürürsünüz uçağı.Eğer size ateş eden bir uçaksavar ise ordan kaçmaya bakın.Mühtemelen kaçamıyacaksınız.Bu yüzden hemen uçagı terkedin ve paraşutu açıp güvenle inin.

Alıntı