+ Konuyu Cevapla
Toplam 11 sonuçtan 1 ile 11 arasýndakiler gösteriliyor.

Konu: WoW - Þehirler

V.I.P. Minarytha - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Bulunduðu yer
    From The Inside

Standart WoW - Þehirler

ÞEHÝRLER

Oyunda ihtiyaçlarýnýzý karþýlamak için, yeteneklerinizi geliþtirebilmek için ve diðer oyuncularla alýþveriþ yapabilmeniz için 6 adet þehir bulunmakta.Gnomelar ve troller hariç herkese ýrka ait bir þehir mevcut. Gnomelar, cücelerle beraber, troller ise Orclarla beraber yaþýyorlar.

ALLIANCE ÞEHÝRLERÝ

STORMWIND

Orclarla ikinci savaþta yýkýlan ve yeniden inþa edilen Stormwind, Burning Legion istilasý sýrasýnda zarar uðramamýþ bir þehir. Eski insan baþkenti Lordaeron?ýn düþmesiyle beraber insanlarýn Azreoth?taki son sýðýnaðý olan Stormwind mimari açýdan oldukça güzel gözüken bir þehir. Prens Arthas?ýn babasýný öldürmesi, kendisinin de kuzeye gitmesi sonucunda Storwind?i yaþý daha çok küçük olan kardeþi yönetiyor.

IRONFORGE

Orclarla yapýlan ikinci savaþta birçok cüce þehri düþerken Ironforge?a hiç bir istila gücü ulaþamadý. Cücelerin mimarlýkta ve iþçilikteki ustalýklarýnýn göstergesi olarak Dun Morogh daðýnýn kalbine yapýlan Ironforge madencilerin, demircilerin ve zanaatkarlarýn merkezi konumunda. Kral Magni Bronzebeard yönetilen þehrin en önemli tarafý oyundaki alýþveriþlerin merkezini oluþturan ?Açýk Artýrma Evi?nin de burada olmasý.

DARNASSUS

Tyrande Whisperwind tarafýndan yönetilen ve büyük aðaç Teldrassil de bulunan Darnassus doðayla iç içe bir þehir. Mistik Moonwelllerle dolu Night Elflerin anayurdu Kalimdor kýtasýnýn yanýnda bulunuyor. Night Elfleri diðer ýrklarýn gözünden uzak tutan bu efsanevi þehir oyunun en ilginç ve kesinlikle ziyaret edilmesi gereken mekanlarýndan birisi.

HORDE ÞEHÝRLERÝ

ORGRIMMAR

Orclarýn Kalimdor kýtasýndaki yeni baþkenti Orgrimmar ismini efsanevi savaþçý Orgrim Doomhammer?dan alýyor. Durotar bölgesinin acýmasýz ve devasa kanyonuna kurulan Orgrimmar surlarýyla da dünyanýn en korunaklý þehirlerinden birisi. Savaþ þefi Thrall tarafýndan yönetilen þehir de Horde tarafýnýn alýþveriþini yaptýðý ?Açýk Artýrma Evi?de bu þehirde.

THUNDER BLUFF

Mulgore bölgesinin yeþillikleri üstündeki yüksek kayalýklarda kurulmuþ olan Thunder Bluff bir ticaret merkezi. Her türlü zanaatkarýn alýþveriþ için uðradýðý þehri kudretli þef Cairne Bloodhoof yönetiyor. Eski ýrklardan olan Taurenlere yuva olan þehir Kalimdor Kýtasýnda bulunuyor.

UNDERCITY

Ýnsanlarýn eski baþkenti olan Lordaeron þehrinin yýkýntýlarý içerisine inþa edilmiþ olan Undercity Undeadlerin yeni þehri. Prens Arthas?ýn Lich King tarafýndan kuzeye seslenmesinden sonra undeadleri kendilerine yeni bir gelecek hazýrlamak üzere Sylvanas Windrunner yönetiyor. Kendilerine forsaken diyen bu undead grubu Undercity?i inþa etmeye devam ediyor.

TBC ÝLE EKLENENLER

EXODAR
    Alliance Draenei ýrkýnýn þehri olan bu mekan Draenei lerin Dünya'ya düþtüðü araçtan kalýntýlar taþýr bazý bölgeleri yýkýk döküktür.

SILVERMOON
    Horde Blood Elf ýrkýnýn þehridir.Hem doða ile hemde karanlýk ile içiçedir.

WRATH OF THE LICH KING ÝLE EKLENENLER

DALARAN
    Her iki tarafada açýk olan bu þehir Crystalsong Forest'da havada uçan devasa bir toprak parçasýnýn üzerinde bulunmaktadýr.

kaynak

Kaynak

http://forum.wow-turk.com

Konu Minarytha tarafýndan (30-07-2009 Saat 01:54 PM ) deðiþtirilmiþtir.
    Ne kadar dönersen dön,g.t yine arkandadýr

devasa bir haritalarý war we istenýlen yere ýþýnlanma olayý malesef yok
    bir yere gitmek istiyorsanýz önceden o yerdeki uçan kartallarý veya aslanlarý açmýþ olmanýz gerekiyor
    bi yere gitmek için ne zorlanýrdýk

Çok büyük bir oyun aldým býraktým ben ýsroda sýkýlýyorum yürümekten bunda pfff

V.I.P. prototype - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Bulunduðu yer
    Konya
    Blog Yazýlarý
    3

Alýntý sammuel Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Çok büyük bir oyun aldým býraktým ben ýsroda sýkýlýyorum yürümekten bunda pfff
    Oyunlarda yürümekten sýkýlýyorsan þunu dene:

Yürürken etrafýna bakýn, olabildiðince þeyi incele.

Yolunu parsellere böl. (örn: Jangan-DW, DW-Hotan, Hotan-Karakoram, Karakoram-Samarkand vs.) (Ford þirketinin sahibi de böyle yaparmýþ. Birþey biliyoruz da söylüyoruz dimi.)

Yürürken yaratýk kes.

Þartlar uygunsa envanterini diz.

Böyle yaparak yolda geçirdiðin süre uzar ama gittiðin yoldan daha çok zevk alýrsýn. Ben böyle yapýyorum þahsen. Sýk sýk dinleniyorum, yanýmdan geçenlerle alay ediyorum, envanterimi onlarca kez yeniden diziyorum. Ha ben böyle yapmam dersen senin bileceðin iþ.

Konuya gelince: Güzel açýklamalý bir konu olmuþ ellerine saðlýk...

Forum Lvl 150 wqor213 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Bulunduðu yer
    Masaüstü
    Blog Yazýlarý
    1

Oynayanýnýz varmý???wow indircemde

V.I.P. prototype - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Bulunduðu yer
    Konya
    Blog Yazýlarý
    3

Alýntý wqor213 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Oynayanýnýz varmý???wow indircemde
    wow'un aylýk ücret gerektirdiðini biliyorsun o zaman?

Standart Cevap: WoW - Þehirler

WoW 'u fun serverlarda oynarsan ücreti yok sende bunu biliyosundur.Evet World of Warcraft oynuyorum ve oynadýgýmdanda zevk alýyorum.Yukarýda devasa haritasý var diyen arkadaþýmýz için evet lwl kasarken biraz zor oluyo ama lwl beraber meslek kasarsan eylenceli olan bi olay.Ayrýca 80 lwl de "The Expolorer" titlesi almak için tüm haritayý açmanýz gerekmektedir

Prototype nin yazdýgý tarihin 2009 oldugunu senin yazdýgýnýn tarihin 2010 oldugunu sende biliyorsundur o zaman ? O zamanlar belki fun serverlar yoktu ?

Edited ; enya [OO Logo]

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Bulunduðu yer
    Ankara, Turkey, Turkey

Fun serverlarýn 2009'da bulunduðundan eminim. Çýkýþ tarihi nedir bilmiyorum ama 2008 sularýnda bu tür bir servera baþlamýþtým sanýrým.
    Burada birþeyler, kurallar, öneri ve þikayet gibi þeylerin bildirimi gibi þeyleri esas alan eðlenceli bir yazý yazmýþtým ama 1.370 karaktere sahip olduðu için mýzmýzlandý vb4. 1000 karakterden fazla olamazmýþ yazdýklarým buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "Ýyi tamam peki abi, yazmýyorum." .

Yazmýyorum yani..

Forum Lvl 150 dreamy - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Bulunduðu yer
    Ýstanbul
    Blog Yazýlarý
    2

2oo8 'de vardý ben oynamýþtým hatta ismide "WoW in the Streets" gibi biþiydi xD

Tüm imza çalýþmalarým : http://imgur.com/a/qZbLg#0

Ben 2003-2004 yýllarý arasýnda fun serverda oynuyordum ve halada oynuyorum.Ozamanlar fun server yoktu gibi biþey olmasý birazda deðiþik bir cevap olmuþ.Çünkü o arkadaþýmýzda biliyordur fun serverlarýn oldugunu. WoW ücreti var (orjinal için)

+ Konuyu Cevapla

Bu Konu Ýçin Etiketler