Toplam 10 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Konu: Selling Of Priced Special Goods Has Begun' nın SIRRI Cözüldü ( +Harita )

xorhunx
    Misafir

Standart Konu: Selling Of Priced Special Goods Has Begun' nın SIRRI C

[quote author=o●_Ŧ£gØ_●o link=topic=36418.msg338084#msg338084 date=1185794058]
    Beyler Çogu arkdaşımız* gibi bende* kafayı buna* takktım acaba ney tan* bu yazı çıkar çıkmaz mounteine gittimyani namı değer bandit kalesine orada sağ tarafta bi adam gordum.Önceden gidip oraya Kervan mal bırakırken ama* mal alamıyoduk şimdi İse o yazı çıkarçıkmaz hemen giderseniz oradan Kervan malı alabilirsiniz Fakat Yazılara iyi bakmalısınız.
    Sırasıyla 1. olarak* 30 dk kaldı ba$lamaya 2. oalrak başladı dedimi Bandit kalesinde black archerlerın orada yanlış bilmiyosam taklamakanda açılan Yeni eşya alan yerlerde* kısa süre* boyunca Satılıyor! Kâr oranını pek bilmiyom şu an çogu insanda oldugunu gibi bendede 7 days cezası var Beyler Araştırmaya saygı

Bandit kalesinde :

Black Roberlarda :

Tarım basımda(2 noktandan biri Kusura bakmayın gidemedim tarif edilen yer burada Zaten oraya gidince bulurusunuz)

Görevler!

TüccarLarın şehirLer dışındaki 3 Merkeze Kervan taşıyabiLmeLeri için Gereken GörevLer

1. Bandit StronghoLd Ticaret Marketi Görevi :
    Jangan yakınLarındaki BijeokdanUi StronghoLd'ta buLunan ticaret sorumLusu Seopok'tan aLınabiLir ..
    Görevi aLabiLmek için tüccar kıyafeti(white&red fLag) giyiLmesi ve en az Lv 20 oLunması gerekiyor ..
    1 kez tekrarLanabiLen görevin tamamLanması için White Tiger öLdürüLmesi gerekLi ( 20 ) ..
    Görevin tamamLanması durumunda, ödüL oLarak BijeokdanUi StronghoLd'a kervan taşıma imkanı ve 5 tane Arap devesi kazanıLır ..

2. BLack Robber Den Ticaret Marketi Görevi :
    Tarim Basin'de buLunan BLack Robber Den ticaret sorumLusu Tüccar Hounah'tan aLınabiLir ..
    Görevi aLabiLmek için tüccar kıyafeti(white&red fLag) giyiLmesi ve en az Lv 30 oLunması gerekiyor ..
    1 kez tekrarLanabiLen görevin tamamLanması için Hyeongcheon isimLi taş adamLardan öLdürüLmesi gerekLi ( sayısı konusunda biLgi buLamadım ) ..
    Görevin tamamLanması durumunda, ödüL oLarak BLack Robber Den'e kervan taşıma imkanı ve 5 tane iki hörgüçLü(Bactrian) devesi kazanıLır ..

3. Niya Remains Ticaret Marketi Görevi :
    TakLamakan'da buLunan Niya Remains'teki ticaret sorumLusu Tüccar* Payi'den aLınabiLir ..
    Görevi aLabiLmek için tüccar kıyafeti(white&red fLag) giyiLmesi ve en az Lv 60 oLunması gerekiyor ..
    1 kez tekrarLanabiLen görevin tamamLanabiLmesi için Shakram isimLi yaratıkLardan öLdürüLmesi gerekLi ( sayısı konusunda biLgi buLamadım ) ..
    Görevin tamamLanması durumunda, ödüL oLarak Niya Remains'e kervan taşıma imkanı ve 5 tane camış ( Fire BuLL ) kazanıLır*

Görevler kısmı [color=purple]orhunXXD/color]'a aittir.Tüm hakLarı Kendisine Aittir!* ®*
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Not1* : Tabi Bunlardan yararlanmak için önce Gidip Görevlerini yapacaksınız.Örnegin Bandit kalesinin Görevi 20 tane whithe tiger keseceksiniz ve Sandıgı Söylediği Yere götüreceksiniz Şemsiyeli kadın jangandaki!
    ahirta Hazır!
    alıntıdırXD

thehunter050
    Misafir

eyw kardeş emeğe saygı

Alperim
    Misafir

Eline sağık güzel olmuş....... Teşekkürler

middleoflitenings
    Misafir

şimdi bunlar traderlıkla mı alakalı?

Teamsah63
    Misafir

7 Gün Ceza Bendede Var

xorhunx
    Misafir

ewd raderlıkla ilgili bazen ekranda o selling pricd good has bilmen eyazar bazen oraya 30dk de yazar orda ended diene kadar tıpkı jangandaki dw deki mal yükleme yerleri gibi ordada mal yükleme yeri olur yani devene yüklemen için mal alırsın

_METEHAN_
    Misafir

Peki 30 dk içinde gitsek jangandan bandit kalesine kervan çekebilecez mi yoksa oralardan sadce 30 dk içinde mal alıp istediğimiz yere kervan m çekecez????

xorhunx
    Misafir

Alıntı _METEHAN_ Nickli Üyeden Alıntı
    Peki 30 dk içinde gitsek jangandan bandit kalesine kervan çekebilecez mi yoksa oralardan sadce 30 dk içinde mal alıp istediğimiz yere kervan m çekecez????
    kanka şöle diem jangandan malı aldın 30 dk de oraya yetişirsen sat ama benim tavsiem git mesela banditler için jangana
    ordan trader lıı giy binek atla banditlere git
    ordan at çıkar mal yükle janagana geyit

Teamsah63
    Misafir

Alıntı xorhunx Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı _METEHAN_ Nickli Üyeden Alıntı
    kanka şöle diem jangandan malı aldın 30 dk de oraya yetişirsen sat ama benim tavsiem git mesela banditler için jangana
    ordan trader lıı giy binek atla banditlere git
    ordan at çıkar mal yükle janagana geyit
    Çok Kolaymış Sağol Anladığım Kadarıyla Traderliği Giyem Oraya Gidince At Çıkarıp İTem Yükleyim Alım Janganada Satım Güzel İş

mrozi
    Misafir

Onun yerine mali doldur bandit kalesinde gizli bi yere bosalt o yazi cikincada mali yükle oraya sat kapis 5* cekersiniz boylece denendi...