buyrun
fakat bazı skiller eksik kusura bakmayın
Wizard
Cleric
Rogue
Bard
Warlock
![]()
buyrun
fakat bazı skiller eksik kusura bakmayın
Wizard
Cleric
Rogue
Bard
Warlock
![]()
Süper olmuş teşekkür ederim.Peki hani isimlerini bilmiyorum ama bi ırk ölünce hemen kalkıyorya onu nasıl yapıyorlar bende açmak istiyorumda.![]()
Selamlar,
eline sağlık açıklamalar güzel olmuş.
birşey soracağım.
bazı skillerde pasif yazıyor onları aşağıya alamıyorum.
nasıl kullanacağım onları?
özeidon o olan ancak 10 lwl e kadar oluyor ve hiç exp düşmüyor 10 lwl den sonra costantinapole(istanbula) gelip gidersin
NOT:GUİDE RİİSE (TAŞIN YANINDA) O NPC Yİ AÇIP 3. TIKLA ÖLDÜĞÜN YERE IŞINLANIRSIN BEDAVA![]()
güzel olmuş arkadaş ama mage full inttir. lwl 20 de açılan %50 hp azalınca daha çok pot kullanır ve yatar.bence çok gereksiz bir skill
ewt çok gereksız
...
rogue'lerdeki mask düşürme skilini kullanamıyorum yardım edin.
Canavarı öldürüyom.sonra skilli kullanıom.Ama mask fln çıkmıor.Nasıl kullanacağım bu skili.![]()
Ayrıca güzel paylaşım.Saol. :-D
Canavarı öldürüp skilli kullandıktan sonra yere isimsiz bi poşet düşüo.
İşte o poşet mask.
bazı skilleri kullanamıyorum.
pasif yazıyor
onları nasıl kullanacağım
onlar buff kulanamazsınOzgürKuzeY Nickli Üyeden Alıntı
Eline sağlık güzel olmuş... Sen yaparsında olmazmıDD
arkadaşım wizard da fire'ın 2. skili 10 lwl da gelio ama 16 yazmışın bunları nerden buldun söler misin?![]()
![]()
arklar lütfen ayrıntılı tamı tamına göre olan wizard skillerini gösterir misiniz?
kaç gündür cvp vermionuz lütfen cevap yazınnnnnnnnnn![]()
dikkatli bakarsan 10 yazmisim nerden cikariyorsun 16 yazdıgımı hangi skillden bahsediyorsun ?Kurtay_TR Nickli Üyeden Alıntı
![]()
arkadaşlar gözlerim çok iyi görmüo galiba warior skilleri yok
kardeş ben silkroad oynuyorum ve 15 lwl im ama bende bu skillerin hiç biri yok nasıl açtıracagım bu skilleri
arkadaşlar en iyi si wizard dimi ondan olucam da