• [JADE DYNASTY] Space Voidland rehberi

      Space Voidland yeni bir raid. Bir raid çünkü ekibinizle yaratıklarla savaşıyorsunuz ve bg buff'ları burada işlemiyor.

      npc'nin adı Illusion dispatcher Hoi , sunstream'de 172, 166 koordinatında



      Raid'de exp kaybı olmuyor.

      Gereksinimler
      level 75-119
      6 kişilik takımlar (girebilmek için 6 kişi olması gerekiyor)
      günde 3 kez
      Her üyede iyi pet ve biraz grape (şart değil, olursa iyi)

      RAID'E NASIL GİRİLİR

      Adım 1 - liderin 10g verip Swordtower haritasını satın alması gerekiyor



      Adım 2 - liderin raid'i aktifleştirmesi gerekiyor.


      Adım 3 - üyelerin raid'e başvurması ve liderin onaylaması gerekiyor



      Adım 4 - lider open'a basar ve giriş yazısı gelir

      RAID NASIL GEÇİLİR (henüz üzerinde çalışıyorum, biraz daha fazla resim gerekiyor)
      (Phoenixus'a açıklayıcı adımlar için teşekkürler)

      Bölüm 1:
      Çıkış: Mahzen Koridoru (Dungeon Corridor)
      Buna girer girmez tonlarca Red giant insect çıkmaya başlar. Birden gitmek istemezsiniz çünkü tepenize yığınla çıkıyor. O yüzden bir kişi yürüsün. Çıktıklarında koridordaki tüm böcekleri öldürün. Hepsi öldüğünde Boss yaratık çıkar. Black Insect. Bir sonraki bölüme geçiş için onu öldürmeniz gerekiyor.



      Bölüm 2:
      Çıkış: Mahzen Odası (Dungeon Room)
      İlk göreceğiniz şey havadaki albatrosa benzer dev bir kuş. Onu korumanız gerekiyor. Centipede ve Earthworm yaratıkları ile çevresi sarılı. Mümkün olduğunca hızlı bir şekilde bu yaratıkları öldürerek kuştan uzak tutun. Bir mystic grass düşecek. Bunu kuşa veriyoruz. Ve oyuklardan birinde bir heykel göreceksiniz. Yolu açmak için heykele tıklamanız gerekiyor. Fakat ileriye gidiş, aslında geldiğiniz yere geri dönüş. Diğer tarafta koridora çıkacaksınız.


      Crane kurtulduktan sonra küçük bir heykel beliriyor, buna tıklayınca Crane yokoluyor ve yol açılıyor.
      (heykelin belirlmesi 30 saniyeden 5 dakikaya kadar sürebilir)


      Bölüm 3:
      Çıkış: Kuleler olan Daire Oda
      Ortadaki sütun diğer tarafa geçmenizi engelliyor bu yüzden daire şeklinde hareket etmeniz gerekiyor. Kuleler BG kulelerine çok benziyor ve onları yoketmeniz gerekiyor. Problemlerden biri Insta Kill tuzakları. Bizde anca bu kadar gelebildik.

      Pet'ler tavsiye ediliyor, işe yarıyor, fakat çok uzun sürüyor, hasar eklemeniz gerekiyor. Bu bölümde Jadeon ve Skysong karakterler önem kazanıyor. Tuzaklar arasında oturabileceğiniz boşluklar var. Bir diğer problem, kule çok kısa aralıklarla herkesi felç ediyor. Ve tam tuzak açılırken üstündeyken sizi dondurabiliyor. Bunları aşıp yaklaşabilmek için belirli sürelere sahipsiniz. Skysong ve Jadeon'lar bu boşluklara geçsinler ve kulelere uzaktan saldırılarla hasar vermeye başlasınlar ve diğerleri pet kullansınlar.

      Malesef kule dibindeki tuzaklar yakın dövüş (melee) saldırılarının kullanılmasını engelliyor. Bunun için uzaktan yapılan saldırılar yapmalısınız. Belki birileri tuzakları etkisiz hale getirmenin bir yolunu bulur. Biz bulamadık.

      Eğer birisi ölürse, Kule tüm enerjisini geri kazanıyor, bu yüzden herkes yerini alıp hazır olmadan saldırılara başlamayın.


      Yerdeki ying-yang sembolü tuzak


      Hazırlayan: BigO @ The Billows @ JD Forum
      Çeviri / Translation : CronoS @ OnlineOyun.gen.tr
      Bu makalenin forum konusu: [JADE DYNASTY] Space Voidland rehberi Yazan cronos Forum konusunu göster